retrograduranusz asztrologia letay adrienn

 

Ma az Uránusz is hátráló mozgásba kezd, így innentől öt hónapon keresztül intenzíven segít majd alakítani az életünket.

http://letayadrienn.hu/hu/irasaim/20220730-retrograd-bolygok-intenziv-fejlodesi-lehetoseg

Ha egy bolygó Retrográd mozgásban halad, az energiái önvizsgálatra, elemzésre, elmélkedésre késztetnek. Ez egy belső munkát jelent, amely során egy felsőbb szintről nézzük az életünket, a múltat, a jelent, a jövőt és megvizsgáljuk, hogy eddig hogy állunk, min kéne változtatnunk, illetve hova kéne eljutnunk.

Az Uránusz a gyors változások, a megújulás, a váratlan fordulatok, a különlegesség, a lázadás és a szabadság jelölője. Most hátráló mozgásában lehetőségünk van átgondolni, hogy vajon mennyire éljük azt az életet, amit szeretnénk, mennyire vállaljuk fel önmagunkat, mennyire vagyunk egyéniek, mennyire merünk különbözni vagy inkább mennyire igyekszünk beolvadni és megfelelni. Lehetséges, hogy csak mostanában értjük meg, hogy kik is vagyunk és mit is szeretnénk valójában.

Az Uránusz ugyanakkor a közösségi szemléletet, a csoportenergiát, az összefogást is szimbolizálja, hogy mennyire tudunk egymásra számítani, mennyire tudunk úgy egységben élni, hogy közben mindenki különböző.

Az Uránusz a Bikában halad, ami azt mutatja meg, hogy mik azok az értékek, amik fontosak, amik ahhoz szükségesek, hogy teljes, boldog és harmonikus életet élhessünk. Azt a teremtő erőt erősíti bennünk, amivel gyorsan és radikálisan válthatunk, amivel hátat fordíthatunk mindannak, amire már nincs szükségünk és megteremthetjük magunkban a biztonságérzetet, a stabilitást és a szabadságot.

Az Uránusz a Merkúr felsőbb oktávja. A Merkúr az emberi elme, a racionális elképzelések, a földi léthez kötődő gondolkodás, míg az Uránusz a Kozmoszból érkező sugallatok, a fentről jövő információk, a magas szintű intelligencia. Célszerű mindig az Univerzum üzeneteit figyelni, hogy bölcsen, tudatosan tudjuk az életünket alakítani.

 

https://www.facebook.com/letayadriennkarmaasztrologus

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült